Connect with us

Hír

A Bucs még mindig nem vágta ki Antonio Brownt

Bár Bruce Arians azt mondta, hogy Antonio Brown többé nem a Buccaneers tagja, a csapat még mindig nem vágta ki az elkapót. Ennek oka állítólag az, hogy a gárda nagy erőkkel tárgyal az NFL-lel arról, hogyan lehetne AB-t úgy eltenni valahová (például eltiltani), hogy a szezon hátralévő részében már se fizetni ne kelljen neki, se roster helyet ne foglaljon.

A fentiek oka az, hogy több riport szerint is vannak olyan PO-csapatok, amik szívesen leigazolnák Brownt. Konkrét jelöltek persze nincsenek, de például a Packersnek és a Chiefsnek is ráférne az erősítés az elkapósorára, a Rams meg bármikor bármelyik nagy névre kapható. Összességében teljesen reális, hogy AB-t leigazolja egy rivális, máskülönben a Bucs sem agyalna ezen ennyit.

Emellett érdemes megjegyezni, hogy AB-t azért nem lesz egyszerű például csak úgy eltiltani, ugyanis az elkapó elment egy külsős orvoshoz, aki megállapította, hogy az elkapó bokája tényleg sérült és pályára sem kellett volna lépnie. (Tegyük hozzá, hogy ez nem feltétlenül zárja ki azt, hogy valaki játékra alkalmas, az ugyanis elég tág fogalom az NFL-ben).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!