Connect with us

Hír

A Cowboys biztosította Mike McCarthyt arról, hogy 2022-ben is ő lesz a csapat főedzője

A 49ers elleni vereség után nagyon forró volt a pad a Cowboys főedzője, Mike McCarthy alatt, ami csak még forróbb lett, amikor Sean Payton bejelentette, hogy visszavonul (a Saints főedzője remek kapcsolatban van Jerry Jonesszal, és állítása szerint két csapat is megkereste a bejelentése után, hogy nem akar-e mégis edzősködni). Most viszont arról számolt be Jori Epstein, hogy McCarthy marad Dallasban.

A Wild Card kör után Jerry Jones nem nagyon rejtette véka alá a csalódottságát, a McCarthyra vonatkozó kérdéseket pedig azzal ütötte el, hogy most nem akar erről beszélni. Jó eséllyel ő volt az egyik, aki bepróbálkozott Paytonnál, de mivel a Saints korábbi mestere hajthatatlannak bizonyult, így jobb híján marad minden a régiben.

McCarthy tehát kap még egy esélyt a bizonyításra, de nem lehet nyugodt: továbbra is nagyon forró alatta a pad, ráadásul két olyan koordinátora is van Kellen Moore és Dan Quinn személyében, akik alkalmasabbnak tűnnek nála. Emellett sokan gondolják úgy, hogy Jones 2023-ban ismét bepróbálkozna Paytonnál (és a Saintsnél), hátha ezúttal összejönne a régóta dédelgetett házasság.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!