Connect with us

Hír

A draft után leköszön a Steelers general managere

Kevin Colbert a liga egyik legsikeresebb és legelismertebb general managere, óriási szerepe volt abban, hogy a Steelers két bajnoki címet is szerzett a 2000-es években. Ugyanakkor a hírek szerint Big Bennel együtt ő is távozik, csak Colbert nem a szezon végén, hanem a 2022-es draft után.

A már 65 éves Colbert 2000-ben került a Steelershöz, mint a futball műveletekért felelős igazgató, majd 2010-től ő lett a csapat GM-e és alelnöke. Csak general managerként olyan játékosok draftolása írható a számlájára (a teljesség igénye nélkül), mint a belső támadófalember Maurkice Pouncey és David DeCastro, az iDL Cameron Heyward, a sack rekorder TJ Watt (mindannyian az 1. körből), a futó Le’Veon Bell és az iDL Stephon Tuitt (2. kör), az elkapó Emmanuel Sanders (3. kör) vagy épp Antonio Brown (6. kör).

A helyére házon belül az üzleti ügyekért felelős igazgató Omar Khan, illetve pro scouting coordinator Brandon Hunt lehet a fő esélyes. Érdekesség, hogy annak idején a Ravens szintén legendás GM-e, Ozzie Newsome is a draft után vonult vissza a futballtól, miután draftola Lamar Jacksont az első kör végén, ezzel megalapozva a csapat jövőjét. Kíváncsian várjuk, hogy Colbertnek is összejön-e ez a bravúr.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!