Connect with us

Hír

A Giants új GM-e Daniel Jonesszal tervezi a 2022-es szezont

Dave Gettleman és Joe Judge ment, Daniel Jones maradt és várhatóan 2022-ben is ő lesz a Giants kezdő irányítója. Minderről maga a csapat új general managere, Joe Schoen beszélt a bemutatkozó sajtótájékoztatóján.

“Amint összeáll az új edzői gárda, közösen összeülünk és megnézzük, miben a legjobb Daniel és megpróbálunk egy olyan támadósort összeállítani, amiben kiteljesedhet. Ő egy nagyszerű srác, beszéltem is már vele, ráadásul senki sincs az épületben, aki egy rossz szót is mondott volna a munkamoráljáról, az elhivatottságáról vagy a győzni akarásáról. Ráadásul remek fizikai képességei vannak, kiváló a karereje, atletikus, jól fut – izgatottan várom a közös munkát.”

Jones 2019-ben 1/6-os volt, vagyis idén kezdi meg a negyedik szezonját, ami azt jelenti, hogy tavasszal dönteni kell az ötödik éves opciójáról. Az új kollektív szerződés értelmében ez 21 millió dollár teljesen garantált fizetést jelentene 2023-ra, de mivel a QB egyszer sem passzolt 3027-nél több yardot, illetve 45 TD és 51 big time dobás mellett 29 INT-je és 36 fumble-je van, így nagyon nem egyszerű a döntés a Giants részéről.

Mindenesetre a csapat tulajdonosa, John Mara is kiállt Jones mellett, elismerve a vezetőség hibáit:

“Úgy gondoljuk, hogy Daniel képes jól játszani, de minden elképzelhetőt megtettünk, hogy tönkretegyük a srácot.”

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!