Connect with us

Érdekességek

A Jaguars 2022-es fizetési plafonja 25 millió dollárral nő, a Giantsé 13,9 ezer dollárral

A legtöbb csapatnak már befejeződött az 2021-es idény, a figyelmüket már a 2022-es szezonra fordítják. Field Yates tette közzé, hogy mennyi felhasználatlan cap space-t hoznak át a franchise-ok 2021-ből (ezek az összegek még nem véglegesek, a játékosok megszerzett ösztönzői és bónuszai – ha vannak – még levonódnak ebből):

A Jaguars hozza át a legtöbbet tavalyról, több mint 25 millió dollárt. Ezzel együtt az Over The Cap adatai szerint 60 millió dollárnyi cap space-e lesz a gárdának (a meghatározott 208 milliós fizetési plafon + a most áthozott összeg – a játékosok 2022-es cap hitje), ami a harmadik legtöbb a Dolphins (73 millió dollár) és a Chargers (69 millió dollár) után. A legkevesebb pénzt a Giants mentette át, de rajta kívül még hat csapat maxolta ki a költekezést annyira, hogy még a fél milliót sem sikerült elérni.

A fenti összegekkel is számolva a Saints van a legnagyobb slamasztikában (-63,2 millió dollár), majd a Packers (-41,47 millió dollár) és a Cowboys (-13,5 millió dollár) következik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!