Connect with us

Hír

A Lions kirúgja támadókoordinátorát, Anthony Lynnt

A szezon előtt jó fogásnak tűnt a korábbi Chargers főedző Anthony Lynn kinevezése a Lions támadókoordinátorának, ugyanis nemcsak játékosbarát edző hírében állt, de mint OC sem teljesített rosszul a korábbi állomásain. Detroitban ugyanakkor nem jött ki neki a lépés, a 0-8-as kezdés után a főedző Dan Campbell elvette Lynntől a játékhívásokat, most pedig több forrás is arról számolt be, hogy hamarosan menesztik.

Lynnel esetenként kifejezetten látványos volt a D’Andre Swift és Jamaal Williams futásaira épülő támadósor, de hatékonynak semmiképp nem lehetett nevezni. A szezon első felében mindössze egyszer, még az első héten sikerült átlépni a 20 pontos határt, azt is csak a garbage time-ban. Ezért döntött úgy Cambell, hogy átveszi a hívásokat, amit Lynn úgy kommentált, hogy a helyében ő is ezt tenné.

A váltást követő első három meccsen nem úgy tűnt, hogy bejött a döntés, viszont a következő hat találkozón négyszer is 29+ pontot szerzett csapat és nem mellesleg három meccset meg is nyert. Ezzel együtt azért Campbell messze nem egy támadóguru, a Lionsnek mindenképp szüksége van egy ígéretes OC-re, aki ha nem is hívja majd a játékokat, de segít a rendszert, a playbookot és a game plant összerakni, mert ahhoz a HC önmagában kevés.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!