Connect with us

Hír

A Panthers tulajdonosa elégedetlen főedzőjével

Matt Rhule, a Panthers főedzője azt mondta a hét elején a Buccaneerstől elszenvedett 32-6-os vereség után (ami profi karrierje legnagyobb arányú veresége volt), hogy 1000 százalékig tudja, hogy jó irányba haladnak a dolgok, csak ez kívülről nem látszik még. A 2020-ban hét évre szóló szerződést kapó főedző a 10-21-es mérlege ellenére a legtöbbek szerint vissza fog térni a harmadik idényére is, azonban a csapat tulajdonosa, David Tepper elégedetlen.

Joseph Person információi szerint Tepper boldogtalan és szégyelli magát, amiért hét évre $62 milliót ajánlott Rhule-nak, hogy túllicitálja a Giantset. A 16 milliárd dolláros vagyonnal rendelkező tulaj ezek alapján akár menesztheti is a szezon végén a főedzőt – könnyen lehet, hogy ez lenne a jó döntés, de biztos fájó lehet benyelni körülbelül 40-45 millió dollárt veszteségként, ami még hátra van Rhule szerződéséből.

Egyébként házon belül a játékosok és a stábtagok is egyre szkeptikusabbak azzal kapcsoltban, hogy 1000 százalékig jó irányba halad a csapat és a háttérben ott van a fejlődés. A legtöbben azt emelték ki Personnak, hogy épp az teszi tönkre Rhule-t az NFL-ben, ami sikeressé tette az egyetemi szinten. Mindenbe bele akar szólni, mindent mikromenedzsel, aminek köze van a focihoz. Ez az egyetemen hasznos tulajdonság, de az NFL-ben már kevésbé, itt érdemesebb delegálni és megosztani a feladatokat. Rhule-nak egyébként döntő szava van a keret kialakításában is.

A Panthers ma a Saintsszel, jövő héten a Buccaneersszel mérkőzik meg, ami után eldőlhet Rhule sorsa – akár kap még egy esélyt és marad még egy évet, akár megválnak tőle.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!