Connect with us

Hír

A Raiders helyett a Vikings élén térhet vissza Jim Harbaugh

Az edzőkeringő elején nagy volt a spekuláció, hogy Jim Harbaugh visszatérne az NFL-be. Akkor elsősorban a Raiders, másodsorban a Bears merült fel állomásként, azonban utóbbi állást már Matt Eberflus betöltötte, előbbire meg Josh McDaniels a fő esélyes és nem mutattak érdeklődést Harbaugh iránt. A Michigan főedzőjének azonban van még egy opciója, méghozzá a Minnesota Vikings, amely tegnap meg is interjúvolta az ex-49ers HC-t – írja a PFT.

Ha a Raiders hívná, Jim Harbaugh állítólag igent mondana

A Vikings egy elég jó opció lenne Harbaugh számára, ugyanis a roster kifejezetten tehetséges és még egy átlagon felüli irányító is rendelkezésre áll. Emellett két évig dolgozott együtt a csapat új GM-ével, Kwesi Adofo-Mensah-val még a 49ersben, így a kapcsolat is adott.

Harbaugh a San Francisco edzőjeként 44-19-1-es mérleget ért el és Super Bowlba vezette a gárdát, majd összekülönbözött Trent Baalke-val és távozott a csapat éléről. Ezután a Michiganben folytatta az edzői karrierjét, ahol tavaly megverte az ősi rivális Ohio State-et, 17 év után Big Ten győzelemre vezette a csapatot, bejutott a rájátszásba és az Év Edzője díjat is hazavihette.

Miért nem akar senki együtt dolgozni Trent Baalke-val?

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!