Connect with us

Hír

A Rams elveszítette kezdő safetyjét

A 49ers elleni meccs mellett a kezdő safetyjét is elveszítette a Rams. Jordan Fuller bokasérülése olyan súlyos, hogy a rájátszásban már biztosan nem léphet pályára, ráadásul az is benne van a pakliban, hogy műteni kell, jelentette be Sean McVay.

Fuller 2020-ban a Rams 6. körös játékosa volt, egészen pontosan a 199. választással került Los Angelesbe. Ennek ellenére már újoncként is 844 snapen volt a pályán, ráadásul bőven korrekt teljesítményt nyújtott. 2021-ben aztán mondhatni megtörtént az áttörés: minden meccsen kezdőként lépett pályára, 1028 snapen kapott szerepet, ráadásul nagyon jól is teljesített. Futás ellen az egyik legjobb safety volt a ligában, de coverage-ben is fejlődött: nem engedett TD-t, illetve volt két leütött labdája és egy INT-je is.

A kiesése komoly érvágás a csapatnak, ráadásul Taylor Rapp jelenleg az agyrázkódás protokollban van, így benne van a pakliban, hogy az idén 415 snapen pályára lépő Nick Scott és a 92 snappel rendelkező Terrell Burgess kezdjen a Cardinals ellen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!