Connect with us

Hír

A Rams több kezdője sem lép pályára, a Bucsnál sokan kérdőjelesek

A hét elején arról szóltak a hírek, hogy a Bucs támadófalának 2/5-e hiányozhat, de most van arra esély, hogy biztonságban lesz Tom Brady. Ellenben Matthew Stafford nem lehet boldog, ahogy a Rams védelmében is lesz komoly hiányzó.

A Bucsban biztosan nem lép pályára a futó Ronald Jones és az elkapó Breshad Perriman, illetve a csapat még mindig nem aktiválta IR-ről Leonard Fournette-et, így az ő játéka is minimum kérdéses. Mellette még kérdéses a játéka az elkapó Cyril Graysonnak, a kezdő center Ryan Jensennek, a kezdő OT Tristan Wirfsnek, a kezdő slot corner Sean Murphy-Buntingnak és a szintén kezdő pass rusher Jason Pierre-Paulnak (utóbbi egész héten nem edzett személyes okokból). Nagyon sok múlhat Jensen és Wirfs elérhetőségén a holnapi mérkőzésen.

A Ramsnél nincs ennyi kérdőjeles, ellenben hiányozni fog a kezdő LT Andrew Whitworth, a kezdő safety Taylor Rapp és a sokadik számú futó Buddy Howell. Előbbi helyén a 2018-ban harmadik körös Joseph Noteboom játszhat, akinek idén csak 177 snapje van a támadófalban, illetve Rapp helyén nem kizárt, hogy a két éves visszavonulásból visszatérő Eric Weddle kaphat nagyobb szerepet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!