Connect with us

Hír

A Texans ismét főedzői interjúra hívta Josh McCownt

A Texansnál még mindig nagyon érdekesen mennek a dolgok, ugyanis a csapat a tavalyi évhez hasonlóan most is főedzői interjúra hívta a 2020-as idény után visszavonult irányítót, Josh McCownt – aki ráadásul pont a Houston játékosaként fejezte be a profi pályafutását. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy sikerült a csütörtöki meghallgatás.

Tavaly a Texans az Eagles gyakorlócsapatából igazolta le McCownt, aki így közel tudott lenni az otthonához és az általa edzett gimnáziumi focicsapathoz. Ez utóbbi azért fontos adalék, mert a korábbi irányító elmúlt egy évben ezen kívül semmit nem csinált: még mindig nincs semmilyen olyan előélete, amivel NFL főedző lehetne, még csak a legalsóbb szinteken (quality control coach) sem edzősködött sem a profik közt, sem az egyetemen.

Még tavaly voltak olyan pletykák, hogy David Culley kinevezése csak egy amolyan híd lett volna McCown előtt, aki egy évig tanulhatott volna, mielőtt átveszi a csapat irányítását. Ugyanakkor a QB nem csatlakozott Culley stábjához, így még mindig nulla releváns tapasztalattal rendelkezik. Persze a Texanst ismerve ez aligha jelentene akadályt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!