Connect with us

Hír

Aaron Rodgers még a szabadügynökpiac nyitása előtt dönt a jövőjéről

Aaron Rodgers a The Pat McAfee Show vendége volt, ahol őszintén beszélt a helyzetéről. A Packers elit irányítója elmondta, hogy nem akar konkrét dátumot kijelölni arra, hogy döntsön a jövőjéről, de a francise és a csapattársai iránti tiszteletből nem fogja a végtelenségig húzni a dolgot.

“Szeretnék tiszteletteljes lenni a szervezet felé. Az egyik legfontosabb kérdés egyértelműn Davante jövőjét érinti, és bár ott az a franchise tagnek nevezett valami, nem hiszem, hogy tag alatt akar játszani. Tekintettel akarok lenni rá és a többi srácra is, akiknek dönteniük kell a jövőjükről. Nem akarok megjelölni egy konkrét dátumot, de nem lenne fair, ha döntésem belenyúlna a szabadügynökpiacba. Ez 100 százalék, hogy nem fog megtörténni, mert az nagyon tiszteletlen lenne a többiekkel szemben”

– mondta az irányító.

Rodgers nem véletlenül említette meg külön Davante Adamst. Az elkapónak lejár a szerződése és többször is jelezte, hogy a QB maradása erősen befolyásolja a döntését – ahogy egyébként a csapatét is, ami nem biztos, hogy Jordan Love kedvéért rekordszerződést adna a 29 éves játékosnak. A franchise tag kiosztásának határideje március 8, míg a piac március 16-án kezdődik – jó eséllyel már nyolcadika előtt tudni fogjuk, mi lesz Rodgers sorsa.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!