Connect with us

Beharangozó

Az utolsó állomás a Super Bowl előtt – Tippek és kibeszélő

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy egészen augusztusig bezárólag ma láthatnak utoljára egy napon több NFL-meccset is. Készüljenek fel az ínséges időszakra, maradjanak ébren a késői kezdés ellenére is és szurkolják végig a ma éjjeli konferenciadöntőket, itt a kommentek közt kibeszélve a történéseket. Igazán kiváló mérkőzések várnak Önökre! Támogatóinknak ajánljuk a Discord szerverünket, ahol a meccsnapi kibeszélőben (is) elég nagy élet szokott lenni!

Cincinnati Bengals @ Kansas City Chiefs (kickoff: 21.00)

Nehéz lesz felérni a múlt heti Bills@Chiefs meccshez, de pár héttel ezelőtt ez a két csapat már játszott egy parádés mérkőzést a Bengals diadalával, szóval most jöhet a visszavágó! Joe Burrow másodévében bevezeti a Super Bowlba a Cincinnatit? Vagy Andy Reid megszerzi 20. győzelmét a rájátszásban, Mahomes pedig az utóbbi három évben harmadszor döntőzik?

Beharangozó

San Francisco 49ers @ Los Angeles Rams (kickoff: 0.30)

A Rams kétszer futott már idén neki a 49ersnek és mindkétszer kikapott – másodjára ráadásul 14 pontos félidei előnyből. Három a Los Angeles-i igazság? Vagy Kyle Shanahan ismét, zsinórban hetedjére zsebre teszi Sean McVayt?

Beharangozó

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!