Connect with us

Hír

BREAKING: A Buccaneers kivágja Antonio Brownt

Antonio Brown a Jets elleni mérkőzés közben levetkőzött, kidobta a cuccait a nézők közé majd magát ünnepeltetve levonult a pályáról. Annyira abszurd jelenetsor volt, hogy a biztonsági őrök azt hitték, egy belógott néző van a pályán és majdnem elindultak leteperni. Állítólag azért tette mindezt, mert Bruce Arians leültette a cserepadra. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón pedig a főedző bejelentette, hogy az elkapó többé nem a csapat tagja.

UPDATE: Bruce Arians elmondása szerint vissza akarta küldeni a pályára Brownt, de ő ezt megtagadta (kétszer), majd akkor mondta neki, hogy mehet, amerre lát – írja Jay Glazer.

UPDATE2: Ian Rapoport információi szerint a Buccaneers orvosi és edzői stábja úgy ítélte meg, hogy AB bokája elég egészséges a játékra, így Arians vissza akarta küldeni a pályára az elkapót. Ő azonban úgy gondolta, hogy nem elég egészséges és bizony fáj az a boka, így nem volt hajlandó visszamenni a gyepre. Erre Ariansék azzal válaszoltak, hogy akkor haza is lehet menni, Brown pedig így is tett (és még hazafelé kiadta legújabb rap-számát).

Elterjedt valahogy, hogy a bónuszainak köze volt itt a dologhoz, de ez egyáltalán nem igaz, ezt csak felhozták páran, hogy ettől esett el ezzel az egésszel.

Könnyen lehet, hogy ez volt az utolsó megmozdulása NFL-pályán.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!