Connect with us

Hír

BREAKING: Brian Daboll a Giants új főedzője!

A Giants hivatalosan is bejelentette, hogy Bills támadókoordinátora, Brian Daboll lesz a franchise 20. főedzője. A 46 éves szakember így csatlakozik a nemrég kinevezett Joe Schoenhez, hogy ketten együtt megpróbáljanak kihozni valamit Daniel Jonesból.

Daboll 1997-ben kezdett el futballal foglalkozni, akkor még önkéntesként. Az NFL-ben 2000-ben kapott először lehetőséget, mégpedig Bill Belichiktől – 2006-ig dolgozott New Englandben és háromszor nyert Super Bowlt, majd elvitte QB-edzőnek a Jets. Az első támadókoordinátori munkáját 2009-ben kapta a Brownstól, majd ugyanebben a pozícióban dolgozott a Dolphinsnál és a Chiefsnél is.

2013-ban visszatért a Patriotshoz, ahol a következő négy évet tight end edzőként töltötte és nyert még két Super Bowlt, majd elment az Alabamára OC-nek. A Billshez egy évvel később, 2018-ban került és egészen mostanáig ő hívta a játékokat az offense-ben. Óriási szerepe volt abban, hogy a sokáig bustnak kinéző Josh Allen a liga egyik legjobb irányítójává nője ki magát, így jó döntésnek tűnik Daniel Jones mellé.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!