Connect with us

Hír

BREAKING: Megvan a Bears general managere!

A Giants után a Bears is megtalálta a general managerét, aki nem más, mint a Chiefs játékosszemélyzetért felelős igazgatója, Ryan Poles – írja Adam Schefter.

A még csak 36 éves szakember 13 éve dolgozik a Chiefsnél és idén felkapott GM-jelölt volt, ugyanis a Giantsnél és a Vikingsnál is elért a második körös interjúkig. Nagyon sokra tartják a ligában, így elsőre jó kinevezésnek tűnik a chicagóiaktól. Most pedig jöhet a főedző-keresés, és állítólag Jim Caldwellel, Matt Eberflusszal és Dan Quinnel is interjúzni fog Poles szerdáig bezárólag, de lehet kibővíti még ezt a listát.

Poles kineveléséért egyébként a Chiefs kapni fog 2022-re és 2023-ra egy-egy harmadik körös kompenzációs picket a tavaly bevezetett, kisebbségek előrehaladását segítő szabálynak köszönhetően.

Ez egyébként azt is jelentheti, hogy a Vikingsnak is hamarosan meglesz az új general managere, hiszen Poles mellett az egyelőre Brownsnál dolgozó Kwesi Adofo-Mensah számított favoritnak, vele holnap interjúzik másodszor a minnesotai csapat és a várakozások szerint ki is fogják nevezni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!