Connect with us

Hír

BREAKING: Megvan a Vikings general managere is!

A Vikings is megtalálta új general managerét, aki nem más, mint a Browns eddigi futballműveletekért felelős alelnöke, Kwesi Adofo-Mensah – számol be Adam Schefter. Cameron Wolfe információi szerint 4 évre $12 millióért írt alá (a GM-szerződések nem igazán szoktak publikusak lenni, de ez most kitudódott). Várható volt ez a lépés, hiszen a hét elején két döntős volt a csapatnál, Adofo-Mensah és Ryan Poles, utóbbit pedig tegnap nevezte ki a Bears.

A 40 éves Adofo-Mensah a 49ersnél kezdte pályafutását (2013 és 2019 közt dolgozott ott), majd onnan szerezte meg a Browns és lett futballműveletekért felelős alelnök. Analitikus háttere van egyébként, a Princetonon végzett és a Wall Streeten is dolgozott korábban.

A következő lépés a főedző megtalálása lesz Minnesotában. Az egyik első számú jelölt DeMeco Ryans (a 49ers védőkoordinátora) lehet, de Raheem Morris (a Rams védőkoordinátora) is a sokat emlegetett nevek közt van – persze rajtuk kívül lehet más is a befutó még.

Ezzel a lépéssel pedig már csak a Raidersnek nincsen general managere.

Adofo-Mensah kinevelése miatt a Browns kapni fog 2022-re és 2023-ra is egy-egy harmadik körös kompenzációs picket a tavaly bevezetett, kisebbségek előlépését segítő szabály értelmében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!