Connect with us

Hír

BREAKING: Sean Payton visszavonul!

A hétvégén érkeztek hírek, hogy Sean Payton nem biztos, hogy 2022-ben is edzeni fogja a Saintset. Ezek a pletykák pedig most valósággá váltak, ugyanis Nick Underhill és minden fontos insider információja szerint a főedző tájékoztatta a csapat vezetését, hogy visszavonul. Arra nem vennénk mérget, hogy ez örökre szól, de egyelőre biztos, hogy távozik a Saintstől és a focitól.

Az 58 éves szakember 2006 óta vezeti a Saintst, ezidő alatt 152-89-es mérleget tudott felmutatni az alapszakaszban, illetve 9-8-asat a rájátszásban, és egyszer a Super Bowlt is megnyerte.

A jelek szerint az utóbbi év tényleg komoly energiákat emésztett fel nála és talán belefáradt kicsit a dolgokba. Könnyen lehet, hogy legközelebb tévés szakértőként vagy kommentátorként látjuk majd a képernyőn, hiszen volt már ilyen megkeresése. Ez már spekuláció, de az is elképzelhető, hogy egy év múlva visszatérne az edzősködéshez, akár a Saintshez, akár máshová (Dallas?) – utóbbi eset egy trade keretein belül történhetne meg.

Ha házon belülről nevezne ki új főedzőt a csapat, akkor Dennis Allen lesz a választott, de lehet, hogy kívülről keres majd pótlást a New Orleans-i franchise. A csapat jelenlegi kalkulációk alapján 74 millió dollárral lépi túl 2022-re a fizetési plafont, így ismét komoly manőverezésre lesz szükség, erősítések pedig nem várhatók, pedig például irányítóra is szükség lenne.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!