Connect with us

Hír

Bruce Arians 50 ezer dolláros büntetést kapott az Andrew Adamsnek kiosztott tasliért

A Buccaneers-Eagles Wild Card mérkőzés egyik lebizarrabb jelenete az volt, amikor a főedző Bruce Arians berohant a pályára és egy elég komoly taslit lekevert a saját játékosának, a safety Andrew Adamsnek. Az NFL természetesen az ilyesfajta szeretetteljes szigort/nevelő célzatú fenyítést sem nézi jó szemmel, pláne ha azt az egész országban láthatják, így küldött is egy vaskos büntetést a HC-nek, egészen pontosan 50 ezer dollárt kell befizetnie a közös kasszába.

@fuzovelkifele 😂😂😂😂 #brucearians #különbendühbejövünk #wow #omg #fyp #foryou #wildcard #americanfootball #fűzővelkifelé #amerikaifoci #nfl #buccaneers ♬ eredeti hang – Lázárné Anita

Arians eredetileg azzal indokolta a taslit, hogy Andrews nehogy valami sárga zászlót érő butaságot csináljon az egyik tömegjelenetnél. Nem mintha amúgy a Bucs győzelme akárcsak minimálisan is veszélyben lett volna, de még ha épp game winning drive-ot tart az Eagles, akkor sem rohanhat be a főedző szétcsapni a népek között.

További abszurdum, hogy Arians szerint mindez teljesen rendben van és fellebbez a döntés ellen (amit 99,99 százalék, hogy elutasítanak).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!