Connect with us

Hír

Christian McCaffrey-t nem akarja elcserélni a Panthers, de érdeklődni azért lehet

A Panthers szezonja véget ért, a főedző Matt Rhule maradt a posztján, de közel sem biztos, hogy a futó Christian McCaffrey-vel is ez lesz a helyzet. A csapat GM-e, Scott Fitterer ugyanis kijelentette: bár nem akarja elcserélni a futót, de senkire sem csapja rá a telefont és ha jön egy őrült ajánlat, akkor nyilván meg fogja fontolni.

Alapvetően ezek a nyilatkozatok nem sokat jelentenek, bár az azért beszédes, amikor egy főedző/GM nem jelenti ki kategorikusan azt, hogy az adott játékos mozdíthatatlan. Ugyanakkor tény, hogy CMC-t nem lenne egyszerű értékké tenni.

Az új csapatának nem kerülne sokba 2022-ben: 8,6 millió dollárt simán megér, de ezt követően sem lesz drágább évi 12 millió dollárnál a még mindig csak 25 éves futó. Ugyanakkor a Panthersnél 18,538 millió dollárnyi halott pénz keletkezne utána, ami nem kevés, pláne úgy, hogy ezzel 4,2 millióval nőne a futó cap hitje 2022-ben. Emellett probléma (és ez a nagyobb), hogy az elmúlt két évben csak 10 meccsen lépett pályára a 2019-ben még 1387 futott és 1005 elkapott yardot szerző klasszis.

Nem valószínű, hogy CMC új csapatban kezdi meg az új szezont, de Matt Stafford, Carson Wentz, Jared Goff vagy Julio Jones esetében sem egy csere volt a legvalószínűbb forgatókönyv és mégis megtörténtek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!