Connect with us

Hír

Cooper Kupp: A 17 meccses rekordokat el kéne választani a többitől

Cooper Kupp az utolsó fordulóban megdöntheti Michael Thomas elkapás- és Calvin Johnson elkapott yard rekordját, amennyiben legalább 12 elkapást és 136 yardot jegyez. Ugyanakkor neki mindez 17 meccsen jönne össze, és bár a 16 mérkőzés alatt mutatott teljesítménye is all time top 5-ös, sokak szerint nincs az rendjén, hogy korábbi rekordok így dőljenek meg, többek között maga az elkapó is.

“Nem tűnik helyesnek, hogy így dőljenek meg rekordok. Számomra egy ilyen siker nem bírna ugyanolyan súllyal, hisz azok a srácok 16 meccsen érték el ezeket a hihetetlen számokat, ami miatt leírhatatlan tiszteletet érzek irántuk. Külön kellene kezelni és el kellene választani a 16 és a 17 meccses rekordokat”

– mondta Kupp (via PFT).

Kupp jelenleg 138 elkapásnál tart, ami a harmadik legtöbb valaha, míg az 1829 yardja az ötödik az örökranglistán. Emellett a 15 TD-je, 28 darab 20+ yardos elkapása, nyolc darab 40+ yardos elkapása és 84 first downja is a legtöbb az elkapók között, szóval akár megdönti Megatronék rekordját, akár nem, így is elképesztően teljesített.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!