Connect with us

Érdekességek

Cooper Kupp az első elkapó valaha, aki 2000+ yardot szerzett egy teljes idényben

Cooper Kuppnak ugyan nem sikerült megdöntenie Calvin Johnson alapszakasz-rekordját elkapott yardokban, de így is történelmet írt: a rájátszással együtt már 159 elkapásnál és 2191 yardnál tart és mindkettő rekordnak számít egy teljes idényt (alapszakasz+rájátszás) figyelembe véve.

A korábbi elkapás-rekordot Michael Thomas tartotta, aki 2019-ben 156 elkapást mutatott be 17 meccsen (16 mérkőzés az alapszakaszban, plusz egy a rájátszásban), míg yardokban Larry Fitzgerald volt a csúcstartó 1977 yarddal még 2008-ból (16 meccs az alapszakaszban és négy a PO-ban). Bizonyos szempontból tehát Kupp lett a legtöbb elkapott yard és elkapás csúcstartója, illetve az első 2000 yardos elkapó a történelemben – csak sikerült egy abszolút rekordot felállítania Matt Stafforddal (a Lions nem jutott be a rájátszásba Megatron 1964 yardos szezonjában).

Persze mindez sovány vigasz lesz akkor, ha a Rams nem tudja megverni a 49erst az NFC-döntőben. A San Francisco nem egy jó matchup a hazaiaknak, Kyle Shanahan Jimmy Garoppolóval veretlen a Rams ellen, de még elvileg tart Stafford három meccses jó ciklusa, így akár ebben is lehet reménykedni.

Kupp egyébként kilenc elkapást és 115 yardot átlagol meccsenként a 2021-es idényben. Ha a Rams bejut a Super Bowlba, akkor ilyen ütemben 177 elkapással és 2421 yarddal fejezheti be a szezont.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!