Connect with us

Hír

Damon Arnette megint balhéba keveredett, kivágta a Chiefs

Damon Arnette a pályán kívüli ügyei és a Raiderstől történt kivágása után kapott még egy esélyt az NFL-ben, ugyanis a Chiefs kötött vele egy előzetes szerződést (úgynevezett futures contract) a 2022-es szezonra, hátha jó útra tér (ezek kis, rövid távú szerződések, melynek a célja az, hogy a nem túl jó játékosokat lefoglalják maguknak a csapatok). A corner ugyanakkor nem bírta ki, ismét balhéba keveredett, az AFC-döntőre készülő csapat pedig kivágta.

A 2020-ban 1/19-es Arnette-et azután vágta ki tavaly a Raiders, hogy egy a közösségi médiára felkerült videóban több fegyvert is lóbálgatott és valaki megölésével fenyegetőzött. Emellett két pert is indítottak ellene. Az egyik szerint tavaly októberben okozott autóbalesetet és ezáltal komoly személyi sérüléseket egy nőnek. Arnette gyorsan hajtva ütközött a másik autóval, majd meg sem állt és sietett tovább a csapat létesítményébe, mert épp késésben volt egy meetingről. A nőnek közel 100 ezer dolláros egészségügyi számlája volt az eset után. A másik per szerint pedig leköpött és mellkason ütött egy dolgozót egy hotelben, miután az autóját nem tudták előállítani a parkolóinas-szolgáltatásból, hiszen a játékos elvesztette a számláját.

Most ismét egy halálos fegyverrel kapcsolatos incidens miatt tartóztatta le a rendőrség, ezzel pedig jó eséllyel véget is ért a pályafutása.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!