Connect with us

Hír

Daniel Jones nyaksérülése olyan súlyos, hogy akár a 2022-es szezonban is hagyhat ki meccseket miatta

Daniel Jones kihagyta a szezon utolsó hat meccsét egy nyaksérülés miatt, de a sérülés még annál is súlyosabb, mint ahogy ezek alapján gondolnánk. Az irányító szerint az orvosok legkorábban augusztusban engedélyezik majd számára azt, hogy részt vegyen a kontakt edzéseken – vagyis benne reális esély van arra, hogy amennyiben nem halad megfelelően a rehabilitáció, akkor kihagyja az előszezont vagy akár az alapszakasz elejét.

Jones 2019-ben 1/6-os volt, idén kezdi meg a negyedik szezonját, ami azt jelenti, hogy tavasszal dönteni kell az ötödik éves opciójáról. Az új kollektív szerződés értelmében ez az esetében 21 millió dollár teljesen garantált fizetést jelentene 2023-ra, így nagyon nem egyszerű a döntés a Giants részéről.

A QB eddigi karrierje során egyszer sem passzolt több yardot 3027-nél, 45 TD és 51 big time dobás mellett 29 INT-je és 60 turnovert érő játéka van, az elmúlt két évben ráadásul 21 hatpontosra 17 interception jutott. A földön 1007 yardnál és öt TD-nél tart, viszont már 36-szor hagyta el a labdát, tehát a játék ezen aspektusában sem kiemelkedő.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!