Connect with us

Hír

Derek Carr sorsa az új főedzőtől függ

A Raiders idén sorra kapta a pofonokat (Henry Ruggs tragédiát okozó ittas vezetése, Jon Gruden emailes botránya és a főedző leváltása), de mégis sikerült kiharcolni a rájátszást, ami leginkább két embernek volt köszönhető: az ideiglenes főedző Rich Bisacciának és az irányító Derek Carrnak. Ian Rapoport információ szerint ugyanakkor a sikeresnek mondható szezon ellenére sincs biztonságban az állásuk.

A tulajdonos Mark Davis szeretné maga mögött hagyni a Gruden/Ruggs eseteket, és mivel Bisacca és a GM Mike Mayock is a korábbi főedző embere, így nem érezhetik magukat biztonságban. Carra ez már nem igaz, ugyanakkor épp az 5 éves, 125 millió dolláros szerződése utolsó évébe lép, vagyis lassan hosszabbítani kellene vele, ráadásul nem kevés pénzért.

Azt nem tudni, Mayocknak mekkora szerepe volt az első körös pickekben, de a hátsóbb körökben akadtak jó fogásai. Bisacca is jól teljesített, szépen egyben tartotta ezt a csapatot, gerincet adott a társaságnak, a rájátszásba jutás pedig brutális túlteljesítés volt a körülmények függvényében. Mind a ketten megérdemelnék az esélyt a bizonyításra, de Carr már nehezebb kérdés. Bár az elmúlt három évben ott volt a liga első felében a posztján, de évi 35 millió dollárnál olcsóbban ma már egy franchise irányító nem nagyon ír alá, ami már eléggé határeset.

Alighanem a Raidersé lesz az egyik legizgalmasabb holtszezon idén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!