Connect with us

Hír

Dwayne Haskins és Mason Rudolph is megküzdhet a Steelers kezdőjéért

Ugyan hivatalos bejelentés még nem érkezett, mindenki számára egyértelmű, hogy Ben Roethlisberger visszavonul. Ez pedig óriási űrt hagy maga után a Steelersnél irányító poszton, amit közel 20 év után valaki másnak be kell töltenie. Ez akár lehet egy veterán is, de talán a valószínűbb forgatókönyv az, hogy Mason Rudolph és Dwayne Haskins megküzd egymással és egy drafton kiválasztott újonccal.

A két rosteren lévő irányító pedig várja a lehetőséget.

“Így talán jobban önmagam lehetek, az a vezér, aki mindig is voltam, és nem kell attól aggódnom, hogy túllépem a hatásköröm egy jövőbeli Hall of Famer játékos mellett.”

– mondta Rudolph, via ESPN.

“Úgy érzem, hogy lehetek kezdő a ligában, ezért draftoltak. Hiszem, hogy megvan a kellő tehetségem, hogy a legjobbakkal játsszak, de még nem raktam össze mindent. Erre kell koncentráljak a holtszezonban.”

– ezt pedig már Haskins nyilatkozta, via NFL.com.

Haskins még nem lépett pályára a Steelers színeiben, tavaly igazolták le. A 2019-es 1/15-ös választott óriási bust lett Washingtonban, két év alatt 3-10-es mérleget, 12 TD-t és 14 INT-t tudott felmutatni, és egyáltalán nem tűnt elég érettnek a franchise QB szerepre.

Rudolphnak volt esélye megmutatni magát Pittsburghben, amikor Big Ben megsérült, de a 2018-as harmadik körös játékos elég gyengén teljesített. Az 5-3-as mérlege jól mutat, de ezt főleg a védelemnek köszönheti, 13 TD és 8 INT került egyébként a neve mellé.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!