Connect with us

Érdekességek

Egy újabb Brees rekordot dönthet meg Brady

Tom Brady tovább gyarapíthatja már így is végtelennek tűnő rekordjainak listáját: az utolsó fordulóban mindössze 16 sikeres passzt kell eleresztenie, és ő lesz az egy szezonon belül legtöbb sikeres passz rekordjának új bírtokosa!

A jelenlegi rekordot Drew Brees tartja 471-gyel még 2016-ból, míg Brady jelenleg 456-nál tart. Persze a Saints irányítója mindezt 16 meccsen érte el és Bradynek 45 sikeres passzra lenne szüksége ahhoz, hogy a meccs/sikeres passz aránya olyan legyen, mint Breesé – már amennyiben ez releváns tényező.

Ennél is érdekesebb viszont, hogy Brady hosszú karrierje során most először fordulhat elő, hogy neki legyen a legtöbb sikeres passza a szezonban. Ráadásul nem is kevéssel, ugyanis a második Justin Herbertnek csak 409 sikeres passza van, vagyis szinte lehetetlen, hogy bárki megelőzze (Brady korábbi egyéni csúcsa egyébként 402 volt).

Emellett mindössze 10 yard kell neki, hogy karrierje során másodszor is átlépje az 5000 yardos határt és ha Matt Stafford nem passzol kettővel több TD-t és 342-vel több yardot nála, akkor passzolt TD-kben és yardokban is az élen fog végezni – 44 évesen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!