Connect with us

Hír

Egy változás azért lesz a Seahawksnál, elküldik a védőkoordinátort

A Seahawksnál nem történt változás GM és HC poszton, de nem marad minden a régiben, ugyanis a védőkoordinátor Ken Norton Jr.-t és a passzvédekezésért felelős koordinátor Andre Curtist elküldi a csapat – írja a Seattle Times.

Norton elég sokat dolgozott együtt Pete Carrollal, már a USC-n is egy stábban voltak, a Super Bowl menetelésnél linebacker-edző volt, aztán a Raidersnél lett védőkoordinátor, hogy ebbe a pozícióba térjen vissza Seattle-be is 2018-ban. Az utóbbi két évben borzasztóan kezdett a Seahawks defense, történelmi mélységekben volt tavaly és idén is a szezon első felében engedett yardokban és passzolt yardokban, azonban engedett pontokban nem volt ennyire rossz a helyzet és sikerült is fejlődni mindkét szezonban – persze ez nem mentesíti Nortont a felelősség alól és összességében még mindig rossz volt a defense.

A helyére két jelölt van a Seattle Times szerint. A védőfaledző és segéd főedző Clint Hurtt és a Broncos eddigi védőkoordinátora, Ed Donatell, aki Vic Fangio és stábja menesztésével szabadon igazolhatóvá válik. Ő is dolgozott már korábban Carrollal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!