Connect with us

Hír

Egyre nagyobb az esély Jimmy Garoppolo és Nick Bosa játékára

Jimmy Garoppolo egész évben kisebb-nagyobb sérülésekkel küzd, most épp a jobb vállával és hüvelykujjával vannak problémák, kedden csak limitáltan tudott emiatt edzeni. Tegnap viszont már teljes edzésmunkát végzett, így hacsak nem történik valami váratlan, akkor a Packers ellen ő fogja vezetni a 49ers támadósorát.

Garoppolo az elmúlt három meccsen nagyon gyengén játszott, két TD mellett öt INT-je volt, illetve egy extra dobásra nyolc turnovert érő játék jutott a PFF adatai alapján. A Cowboys ellen is mindössze 172 yardig és egy INT-ig jutott, nagy szerepe volt abban, hogy a Dallasnak végül volt lehetősége a győzelemért támadni. Ezzel együtt még mindig ő a legjobb QB a rosteren és vele van a legnagyobb esélye a csapatnak legyőzni a Packerst.

Az irányító mellett hasonlóan pozitív hírek érkeztek a pass rusher Nick Bosáról, aki agyrázkódást szenvedett a Cowboys elleni meccsen. Kedden egyáltalán nem edzett, de tegnap már limitált edzésmunkát végzett és egyre nagyobb az optimizmus a játékát illetően.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!