Connect with us

Érdekességek

Ezek a rekordok dőlhetnek meg a 18. fordulóban

A 17 meccses alapszakasz miatt számos korábbi rekord veszélybe került – összegyűjtöttük azokat, amelyek megdőlhetnek a hétvégén!

  • A legtöbb elkapás és elkapott yard

Cooper Kupp megdöntheti Calvin Johnson 1964 elkapott yardos és Michael Thomas 149 elkapásos rekordját is. Ehhez 12 elkapás és 136 yard kell tőle a 49ers ellen – egyik sem lehetetlen feladat.

  • A legtöbb sack

TJ Watt jelenleg 21,5 sacknél tart, miután négyszer is bezsákolta Baker Mayfieldet az előző fordulóban. Mindössze egy kell neki ahhoz, hogy beállítsa Michael Strahan 22,5-ös csúcsát, másféllel pedig egyedüli csúcstartó lenne.

  • A legtöbb sikeres passz

Dreew Brees 2016-ban 471 jó passzt jegyzett a ligában, de ahogy számos csúcsát, úgy ezt is elveheti tőle Tom Brady. A Bucs irányítójának mindössze 16 sikeres átadás kell a rekorddöntéshez és mivel minden eddigi meccsén volt legalább 18 a szezonban, ez alighanem sikerül is neki.

  • A legtöbb passzolt yard

Ez már nehezebb dió, ugyanis Tom Bradynek 488 yard kellene Peyton Manning 5477 yardos rekordjának megdöntéséhez. Erre azért ne fogadjunk.

  • A legtöbb passzkísérlet

Erre is Bradynek van esélye, bár ez sem egyszerű: Matt Stafford 2012-ben 727 alkalommal próbálkozott, a GOAT-nak az utolsó fordulóban 46-szor kellene a csúcsdöntéshez (az előző héten a Jets ellen mondjuk 50 passzkísérlete volt).

  • A legtöbb 1000+ yardos szezon sorozatban

Mike Evansnek 54 yard kell ahhoz, hogy sorozatban nyolcadik idényében is 1000+ yardot szerezzen. Ez abszolút csúcs, bár tegyük hozzá, hogy a hét is csak neki jött össze korábban.

  • A legtöbb elkapott yard egy újonc tight endtől és elkapótól

Kyle Pittsnek 59, míg Ja’Marr Chase-nek 45 yard kell ahhoz, hogy a legtöbb elkapott yardjuk legyen újonc tight endként és elkapóként. Előbbi Mike Ditka 1076 yardos csúcsára (14 meccs alatt) lesz veszélyes, utóbbi Bill Groman 1473 yardos rekordját adhatja át a múltnak.

  • A legtöbb elkapott yard egy tight endtől

Mark Andrews idén is parádés, az 1276 elkapott yardja minden idők hetedik legtöbbje. Ha még ehhez hozzátesz 141 yardot, akkor viszont megdönti Travis Kelce tavaly beállított 1416 yardos csúcsát.

  • A legtöbb elkapás egy újonc elkapótól

Jaylen Waddle mindössze három elkapásra van attól, hogy elvegye Anquan Boldin 2003 óta érvényben lévő, 101 elkapásos újonc rekordját.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!