Connect with us

Minden ami NFL

FK! All-Pro 2021 – Offense

Bármilyen hihetetlen, már véget is ért a 2021-es alapszakasz. A hivatalos All-Pro listára még várni kell, de mi már most kiosztottunk az FK! All-Pro címeket a szezon legjobbjainak. A támadókkal kezdünk, holnap pedig jönnek a védők és a special teamerek. 

Hét szerkesztő (alatriste, balentin, chester, katonadani, leonidasz, löfli, renningan) állított listát, első- és második csapatosat egyaránt. Az első csapatos voksok két pontot, a második csapatosak egy pontot értek, így alakult ki az összesítés. A kerettagok mellett feltüntettük, kik kaptak még szavazatot.

Irányító: Aaron Rodgers (GB)

Csere: Tom Brady (TB)
Szavazatot kapott még: Joe Burrow (CIN)

Minden bizonnyal nem lep meg titeket az eredmény a tegnapi díjátadó után, értelemszerűen az MVP irányítja az All-Pro keretünket, öt szavazónál lett Rodgers első csapatos. Ő volt az irányítója a liga legjobb támadósorának (EPA/play és DVOA alapon is), ő produkálta a legkevesebb negatív játékot az irányítók közül (még ha néhol szerencsés is volt). Hagyományos statisztikái nem feltétlen nyűgöznek le mindenkit, és a tavalyi évéhez nem ért fel 2021-ben, de így is lenyűgöző teljesítményt tett le az asztalra, amit élvezet volt nézni hétről hétre. Ő volt a legkonzisztensebb és leghatékonyabb irányító a ligában, zseniális megmozdulásaival akár rendszeren belül, akár improvizálva elkápráztatta a nézőket és a szakértőket.

Brady is indokolható lenne akár első csapatosnak, a legjobb számai neki vannak és Rodgershez hasonlóan ő is halálos fegyver, bármikor a pályán van. Érdekes, hogy mindketten a Saints ellen hozták legrosszabb meccsüket. A harmadik helyezett Joe Burrow igazi breakout éven van túl és fellépett az elitbe, jól jelzi ezt, hogy szóba került a szavazáson.

Futó: Jonathan Taylor (IND)

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!