Connect with us

Hír

Függősége elleni harca miatt extrán nehéz volt Wallernek, hogy heteken át a partvonal mellé szorult

Az utóbbi évek egyik legjobb sztorija, hogy Darren Waller az alkohol-függőségét leküzdve a liga egyik legjobb tight endje lett. Az utóbbi öt hétben azonban nem tudott pályára lépni sérülés és koronavírus miatt, a függőség elleni harca miatt pedig extrán nehéz volt számára a kihagyott idő.

“A függőségem miatt mindenféle őrült dolgokra szoktam gondolni. Oda kell figyelnem, hogy beszélek ezekről, amikor ilyen holtidő van. Van pszichológusom, járok A.A. meetingekre. Tanultam a playbookot, foglalkoztam kicsit zenével. Nem szabad a holtidőre koncentráljak, helyette olyan dolgokkal kell foglalkozzak, amiket élvezek. És amennyire lehet, a focihoz közel kell maradjak.

De őszintén, kemény volt. Én is ember vagyok és el kellett hessegetnem a régi gondolati sablonjaimat. Jelen esetben például azt, hogy látva mennyire jól megy a csapatnak nélkülem, felesleges vagyok-e. Ilyenkor kell az akaraterő, hogy folytassam a munkát, ott legyek az edzéseken és emlékeztessem magam arra, hogy már nem az az ember vagyok és ugyan nem vagyok ott a pályán, de így is van szerepem a csapatnál. De néha az agyam elvisz olyan helyekre, hogy igazából semmit nem teszek hozzá és hagynom kéne az egészet. És mivel az elmém ilyen helyekre tud vinni, így nagyon fókuszálnom kell”

– mondta Waller az ESPN-nek.

Waller 55 elkapásból 665 yardot és 2 TD-t szerzett 11 mérkőzés alatt, ami jócskán elmaradt a tavalyi teljesítményétől, de így is a csapat egyik legfontosabb támadója volt. Emellett a Raiders a tight endet jelölte a Walter Payton Év Embere díjara idén a pályán kívüli hozzájárulásai miatt.

Waller és a Raiders szombaton a Bengalsszal játszik, amely 2002 óta most másodjára jutott csak el a rájátszásig. A két csapat 1991 januárja óta nem találkozott egymással a playoffban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!