Connect with us

Érdekességek

Ha a 49ers bejut a Super Bowlba, olyan bravúrt hajt végre, mint az 1966-os Chiefs

A 3-5-ös kezdés után nem úgy tűnt, hogy a 49ersnek esélye lesz Super Bowlba jutni, most mégis egyetlen meccs választja el a csapatot ettől. Amennyiben Kyle Shanahanék legyőzik Los Angelesben a Ramst (ez lenne sorozatban a hetedik győzelme Sean McVay ellen), akkor a 49ers olyat hajtana végre, amire legutóbb az 1966-os Chiefs volt képes.

A San Francisco a 10-7-es mérlegével hatodik kiemeltként jutott be a rájátszásba. Mivel az első körben a hetedik kiemelt Eagles kiesett, így biztossá vált, hogy a 49ers a Super Bowlig vezető út minden állomásán idegenben fog pályára lépni. Amennyiben sikerül legyőzni a Ramst az NFC-döntőben, úgy a csapat sorozatban négy idegenbeli meccset megnyerve jutna be a döntőbe, mivel az alapszakasz utolsó fordulójában szintén idegenben lépett pályára a Rams ellen.

Ehhez hasonló bravúrra csak egy csapat volt képes, az 1966-os Chiefs, ami sorozatban négy idegenbeli győzelemmel jutott be a döntőbe. Igaz, ott végül nem sikerült nyerni, az első Super Bowlon a Packers nagyon simán nyert 35-10-re.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!