Connect with us

Hír

Ha a Raiders hívná, Jim Harbaugh állítólag igent mondana

Jim Harbaugh a hírek szerint szívesen visszatérne az NFL-be, ami feje tetejére forgathatná az edzőkeresést a ligában – bár egyelőre senki sem hívta még interjúra. Bruce Feldman most arról számol be, hogy a Michigan főedzőjéhez közel állók szerint hogyha a Raiders felajánlaná a főedzői állását, akkor ő igent mondana.

Az 58 éves mester állítólag mindig is vissza akart térni az NFL-be, de nem akarta úgy ott hagyni a Michigant, hogy egyszer sem veri meg az Ohio State-et és nem ér el a csapattal jó eredményt. Idén ez összejött neki, így ezt kipipálhatja a listáról, ráadásul már így is több időt töltött el a Michigannél, mint bárhol korábban. A Raiderst azért választaná, mert jóban van a tulajdonos Mark Davisszel, az edzői karrierjét is ott kezdte 2003-ban és a feleségét is ott ismerte meg.

Vic Tafur mindeközben arról számolt be, hogy a Raiders annyira nem érdeklődik Harbaugh után, mint azt a főedző szeretné. Persze Harbaugh máshová is visszatérhet az NFL-be, ha szeretne, és persze ha hívják. Vagy az is lehet, hogy csak fizetésemelést akar kicsikarni a Michigantől.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!