Connect with us

Hír

Így állnak sérültekkel a csapatok a mai wild card meccsek előtt

Ma megkezdődik a Super Wild Card hétvége a Raiders@Bengals és a Patriots@Bills mérkőzésekkel, előtte pedig érdemes ránézni, hogyan állnak a résztvevő csapatok a sérültekkel, ki nem játszhat ma és ki kérdőjeles.

A Raiders elég jól áll, ugyanis egyetlen egy játékosa van csak a sérülésjelentésen, és a főedző Rich Bisaccia elmondása szerint Johnathan Hankins (DL) is vállalni tudja a játékot. Josh Jacobs (RB) és Darren Waller (TE) limitáltan edzett a héten, de még csak kérdőjeles státuszt sem kaptak. A Bengalsnál is csak hárman vannak a sérülésjelentésen, náluk Josh Tupou (DL) várhatóan kihagyja a találkozót, Jalen Davis (CB) és Stanley Morgan (WR) pedig kérdőjelesek. Tee Higgins (WR) volt még limitált a héten, de ő játszani fog. Meg lehet még említeni, hogy a Cincy felhozta a gyakorlócsapatból a veterán védőfalember Mike Danielst, aki múlt héten elég jól teljesített.

A Bills elég jó helyzetben van, ugyanis minden aktív keretben lévő játékosa egészséges, senki sem kapott még csak kérdőjeles besorolást sem. Csak Emmanuel Sanders (WR) és Efe Obada (Edge) bajlódott kisebb sérüléssel, de mindketten bevethetők. A Patriotsnál már nem ilyen rózsás a helyzet, hiszen a bal oldali tackle Isaiah Wynn nem fog tudni pályára lépni – a helyét legutóbb Justin Herron vette át.

Mellette szokás szerint sokan kérdőjelesek (a Patriots szeret ezzel szórakozni és így titkolja, ki milyen állapotban van), egész konkrétan Dont’a Hightower (LB), Jamie Collins (LB), Christian Barmore (DL), David Andrews (C), Cody Davis (DB), Kyle Dugger (S), Lawrence Guy (DL), Damien Harris (RB), Brandon King (LB), Jakobi Meyers (WR), Adrian Phillip (S) és Nick Folk (K). További fontos információ, hogy két cornerback, Jalen Mills és Shaun Wade sem fog játszani, ugyanis a Covid-IR-ről nem aktiválta őket a csapat. Szintén említésre méltó, hogy a Patriots felhozta a gyakorlócsapatból az elkapó Kristian Wilkersont, aki két hete két touchdownt is szerzett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!