Connect with us

Draft

Ilyen lesz az idei draft class – Defense

Decemberben megmutattuk, hogy nagyságrendileg hogyan fog kinézni az idei draft a támadóknál, most pedig a védelemre összpontosítunk. Offense oldalról koránt sincs megelégedve a szakma a felhozatallal, de a defense már más kérdés. Lehet, hogy a generációs tehetség jelzőt itt is kevesebbet fogjuk használni, mint az előző években, de elég sok a jó, akár azonnali kezdő játékos.

Pass rusherek

Talán az egész class legkiemelkedőbb sorát a pass rusherek alkotják, ahol a minőség és a mélység is megvan a poszton. Nagy luxusban vannak a csapatok, mert a dinamikus, robbanékony játékosoktól kezdve a technikás, képzett védőkön át a legjobb mentalitású iparosokig mindenki felvonultatja magát. A sort két kiemelkedő játékos kezdi, de már ők ketten is teljesen eltérő profilt tudhatnak magukénak. Kayvon Thibodeaux hasonló tehetségként volt kezelve mint Chase Young vagy Nick Bosa például, de utolsó gyengébb éve alaposan visszafogta a várakozásokat. Ettől még nem lehet elvitatni tőle, hogy mint atléta benne van a legnagyobb potenciál és Von Miller óta a legjobb első lépéseket neki tulajdonítják. Ezzel szemben Aidan Hutchinson pont idén robbantott, döntött Michigan sack rekordot és vezette a régóta várt playoffba a csapatát. Nála inkább a mentalitást és a tökéletes egyensúlyt emelik ki, mint legnagyobb pozitívum.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!