Connect with us

Hír

Jalen Hurts az Eagles 2022-es kezdője, legalábbis a GM szerint

Howie Roseman, az Eagles general managere a szezon végi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy Jalen Hurts az idei játékával kiérdemelte, hogy 2022-ben is a csapat kezdő irányítója legyen. Az idei három első körös draft cetlit pedig a pozíciója köré, nem pedig rá fogják költeni.

Persze tudjuk, hogy ezek a kijelentések, a mostani tervek még változhatnak, ha szembe jön egy nagyon jó lehetőség, láttuk ezt már korábban más csapatoknál is, de egyelőre feltételezhetjük, hogy Hurts lesz az Eagles kezdője a 2022-es szezonban. Ránézve az idei draft class irányítóira ez nem feltétlen egy rossz elgondolás, el lehet tolni a döntést / váltást 2023-ra is, addig pedig építeni a keretet és kicsit rendbe tenni a fizetési sapkát. Ez ellen szól, hogy máskor nem lesz ennyi drafttőkéje a csapatnak, amit be lehetne áldozni akár egy felcserére, akár egy veterán QB megszerzésére.

Hurts tavaly kezdett már pár meccsen, de idén lett teljes értékű kezdő, és mutatott pozitív jeleket, a lábaira nagyon jól lehetett építeni és eköré fel lehetett húzni egy támadósort, ami gyengébb ellenfelek ellen jól tudott muzsikálni. Ellenben amikor passzolni kellett, akkor előjöttek a limitáltságai, a Buccaneers elleni playoff-meccsen különösen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!