Connect with us

Érdekességek

Jaylen Waddle hat elkapásra attól, hogy átírja a rekordkönyveket

Jaylen Waddle karrierje elég döcögősen indult, de fokozatosan egyre jobb és jobb teljesítménnyel előrukkolva most már ott tart, hogy megdöntheti Anquan Boldin 2003 óta érvényben lévő, 101 elkapásos újonc rekordját. Mindössze hat elkapást kell jegyeznie a következő két mérkőzésen, hogy az övé legyen a valaha volt legtöbb elkapás egy újonctól.

A szezon első öt meccse után nem úgy tűnt, hogy Waddle megérte az 1/6-os cetlit. Persze még akár most is korai megítélni, hogy milyen játékos is lesz ő valójában, de tény, hogy a 27 elkapásból jegyzett 231 yard és egy TD nem volt lenyűgöző (5,4 elkapás, 46,2 yard és 0,2 TD mérkőzésenként). Azóta viszont 69 elkapást, 710 yardot és négy TD-t gyűjtött (7,6 elkapás, 78,8 yard és 0,44 TD meccsenként), vagyis 96 elkapásnál, 941 yardnál és öt darab hatpontosnál tart.

Természetesen ezek még mindig nem olyan számok, mint amilyeneket Justin Jefferson vagy Odell Beckham produkált, de 14 meccs alatt nem rossz teljesítmény, pláne úgy, hogy még Tua Tagovailoa sem volt mindig bevethető. Ráadásul historikus is lehet az idénye, ha a maradék két meccsen legalább hat elkapást szerez – tekintve, hogy az elmúlt hat meccsen csak egyszer volt nyolcnál kevesebb elkapása, ez alighanem sikerülni is fog neki.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!