Connect with us

Hír

Jerry Jones: Nincs napirenden az edzőváltás

Jerry Jones látványosan csalódott volt a Cowboys rájátszásveresége után és nem ok nélkül. A csapat 14 büntetést gyűjtött össze, a legtöbb esetben a lehető legrosszabbkor és még a bírókat sem lehet feltétlenül elővenni, ugyanis többnyire egyértelmű, ki nem kényszerített fegyelmezettlenségekért érkezett a zászló. Ráadásul az utolsó drive-ban, 13 másodperccel a meccs vége előtt, időkérés nélkül a csapat két Hail Mary helyett egy középső futást választott, és mivel nem sikerült a spike, így véget is ért a mérkőzés.

“Nem akarok a coachingról, a felkészültésről és semmilyen hasonló témáról beszélni most. Ezekre a kérdésekre nem válaszok. Ami pedig az edzőváltást illeti, nincs napirenden a kérdés”

– mondta Jones a mérkőzés után.

Bár a Cowboys összességében korrektül teljesített idén, de kis túlzással ez volt az elvárható minimum – McCarthy az elmúlt 10 év legtehetségesebb csapatából közel sem tudta kihozni azt, ami benne volt. A gárda rendkívül fegyelmezetlen volt egész évben, ami egyértelmű edzői felelősség, de a főedző az órát sem tanulta meg rendesen menedzselni, számtalan rossz döntést hozott meccs közben, illetve sok szakértő és szurkoló a játékosok meccsre való felkészítését is kritizálta.

Tekintve, hogy a remek munkát végző támadókoordinátor Kellen Moore-t (és a védőkoordinátor Dan Quinnt is) sorra hívják interjúra, nem kizárt, hogy a Cowboys elébe megy a dolgoknak, leváltja McCarthyt és a fiatal OC-t nevezi ki a helyére.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!