Connect with us

Hír

Jim Harbaugh visszatér az NFL-be?

Egy évvel ezelőtt Jim Harbaugh 2-4-es mérleget ért el a Michigan élén és egy komoly fizetéscsökkentésbe ment bele, hogy maradjon az alma materében. Azóta viszont meredeken pozitívba fordult a sorsa, ugyanis idén végre valahára megverte az ősi rivális Ohio State-et, 17 év után Big Ten győzelemre vezette a Michigant, bejutott csapatával a rájátszásba és az Év Edzője díjat is hazavihette.

Most pedig elképzelhető, hogy visszatér az NFL-be. Bruce Feldman információi szerint ugyanis nagy a kísértés a számára, hogy ismét a profik közt edzősködhessen. Az 58 éves mester állítólag mindig is vissza akart térni az NFL-be, de nem akarta úgy ott hagyni a Michigant, hogy egyszer sem veri meg az Ohio State-et és nem ér el a csapattal jó eredményt. Idén ez összejött neki, így ezt kipipálhatja a listáról.

Az idei felhozatal nem tűnik a legerősebbnek edzőjelöltek frontján, így fordított irányba is meglehet az érdeklődés Harbaugh iránt, aki 44-19-1-es mérleget ért el a 49ers élén és Super Bowlba vezette a gárdát. A két fő esélyes csapat állítólag a Raiders és a Bears lehet. Harbaugh a Raidersnél kezdte edzői pályafutását 2003-ban és jóban van a tulajdonos Mark Davisszel is, a Bearsnél pedig hét éven át játszott irányítót.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!