Connect with us

Hír

Joe Burrow pihenni fog az utolsó héten

A Bengals bebiztosította a csoportgyőzelmet a Chiefs legyőzésével, és bár van még némi tétje az utolsó fordulónak a kiemelések szempontjából, de a kezdő QB Joe Burrow így sem lesz ott a pályán. Mindezt maga az irányító jelentette be, de megnyugtatott mindenkit, hogy ennek semmi köze a térdéhez, ami szerinte teljesen rendben van. Azt is elmondta, hogy a fizikai fáradtság mellett a mentális pihenés is jót fog tenni neki. A helyén Brandon Allen kezdhet így.

A Bengals jelenleg a harmadik kiemelt az AFC-ben és van esélye az első kiemelésre is, de ez utóbbihoz a Chiefs (vs. Broncos) és a Titans (vs. Texans) veresége mellett a Bills győzelme is kellene a Jets ellen. Erre nincs túl sok esély és mivel az AFC-ben a Wild Cardon jó eséllyel bejutó csapatok között nincs nagy erőkülönbség, így gyakorlatilag mindegy, hogy harmadik vagy negyedik kiemelt lesz a csapat.

Szintén Bengalsszal kapcsolatos hír, hogy pozitív koronavírusteszt miatt nem fog játszani a kezdők közül a futó Joe Mixon, a pass rusher Trey Hendrickson, a safety Vonn Bell, a center Trey Hopkins és a guard Quenton Spain.

A Brownsnál egyébként szintén csereirányító fog játszani, Baker Mayfield sérülése miatt Case Keenum lesz a kezdő.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!