Connect with us

Hír

Malik McDowellt letartóztatták közszeméremsértésért és egy rendőr megtámadásáért

Malik McDowell egészen a 2021-es szezon kezdetéig minden idők egyik legnagyobb bustja volt. A védőfalembert a Seahawks a 2017-es draft második körének elején választotta ki, de azóta volt már börtönben is, és ha a Browns nem ad neki tavaly egy utolsó utáni esélyt, úgy ért volna véget a pályafutása, hogy nemhogy meccsen, de még egy alapszakaszbeli edzésen sem vett részt. Aztán úgy tűnt, McDowell végre megjavult, de a jó magaviselet csak egy évig tartott: a védőt Floridában letartóztatták közszeméremsértésért és egy rendőr megtámadásáért.

McDowell profi karrierje azzal kezdődött, hogy balesetet szenvedett egy quaddal az első edzőtábora előtt, az ebből fakadó sérülései miatt pedig NFI listára tette a Seahawks és nem is lépett pályára újoncként. Utána szeptemberben ittas vezetéssel kapták el és márciusban 12 hónap próbaidőt kapott emiatt, de közben decemberben még rendbontás miatt is gondja akadt a hatóságokkal. 2019 februárjában megint összeakadt a rendőrökkel, megtagadta a letartóztatást, egyiküket meg is támadta és szintén ittas állapotban próbált vezetni. Áprilisban lopott autót találtak nála a rendőrök, emiatt tartóztatták le, majd ősszel bűnösnek vallotta magát és 11 hónap börtönbüntetést kapott.

2020-ban engedték ki, újra formába hozta magát, tavaly pedig a Browns adott neki egy esélyt, ő pedig élt vele: 645 snapen lépett pályára, 24 siettetést és három sacket jegyzett, illetve volt 29 tackle-je a a PFF adatai alapján. Úgy tűnt, hogy talált magának egy jó kis DT-t a csapat, de a 25 éves játékosra hétfőn kihívták a rendőröket, mert egy iskola mellett meztelenül sétálgatott. A közszeméremsértést ráadásul megfejelte azzal, hogy ellenált a letartóztatásnak és megtámadta az egyik rendőrt.

A múltját ismerve nem kizárt, hogy ezzel végleg kicsinálta az NFL-es karrierjét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!