Connect with us

Hír

Matt LaFleur azt szeretné, ha Aaron Rodgers karrierje végéig maradna a Packersben

Aaron Rodgers jövője továbbra is bizonytalan: nemcsak az kérdéses, hogy folytatja-e a pályafutását, de az is, hogy mindezt a Packersben teszi-e. Az irányító a 49ers elleni vereség után kijelentette, hogy nem akar egy újjáépülő csapatban játszani, ugyanakkor hozzátette, hogy sokat javult a kapcsolata a csapat menedzsmentjével, így a szurkolóknak van okuk a bizakodásra. Emellett a főedző Matt LaFleur is azt nyilatkozta, hogy szeretné, ha az MVP irányító visszatérne és Packerként vonulna vissza.

Alapvetően nem meglepő, hogy LaFleur nem akarja elveszíteni a liga egyik legjobb irányítóját, csak hát a helyzet nem olyan egyszerű. A 38 éves Rodgers szerződése már csak a 2022-es szezonra érvényes, a cap hitje 46,79 millió dollár és a távozásával 19,9 millió dollár szabadítható fel, a Packers pedig jelenős mínuszban van jelenleg a jövő évet nézve.

Nem mintha nem érne meg ennyit, csakhogy a korábbi első körös Jordan Love egyrészt a következő két évben mindössze 3,3 és 3,9 millió dollárt fog elfoglalni a sapkából, másrészt pedig a 2022-es szezon után dönteni kell az ötödik éves opciójáról, amihez nem ártana kicsit játszania. Nagyon nem egyszerű a helyzet Green Bay-ben.

Persze ha Rodgers végül úgy dönt, hogy marad, akkor sok kérdés nincs ezzel kapcsolatban, a helyzet inkább akkor érdekes, ha az MVP nem szeretne maradni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!