Connect with us

Hír

McDaniels lehet a Raiders főedzője, Bill O’Brien pótolhatja a Patriotsnál

NFL-es körökben egyre nagyobb esélyt látnak arra, hogy Josh McDaniels lesz a Raiders új főedzője. A Las Vegas-i csapat hivatalosan is interjúra hívta a Patriots támadókoordinátorát szombatra, aki a TheAthletic információ szerint már el is kezdett összeállítani egy stábot.

Állítólag Mark Davis kedveli McDanielst, ő az első számú jelöltje és több jelentősebb insider (Ian Rapoport, Albert Breer) is úgy tudja, hogy az érdeklődés kölcsönös. Ráadásul a GM is New Englandből érkezhet, mégpedig a játékosszemélyzetért felelős igazgató, Dave Zeigler személyében. Vele már korábban interjúzott is a csapat, ráadásul McDaniels őt akarta volna general managernek, ha megkapja 2020-ban a Browns főedzői pozícióját, így adja magát a dupla kinevezés.

A 45 éves McDaniels korábban már volt főedző, 1,5 évig irányította a Denver Broncost 2009 és 2010 között, nem túl sok sikerrel. Ezt követően egy évig a Rams támadókoordinátora volt (ez sem volt különösebben sikeres vállalkozás), majd visszatért a Patriotshoz, ahol a mai napig ő látja el a támadókoordinátori feladatokat.

Ha McDanielst kinevezi a Raiders, akkor Adam Schefter információi szerint Bill O’Brien lehet a fő esélyes arra, hogy átvegye a helyét a Patriotsnál. Hasonló utat járhatna tehát be, mint McDaniels, hiszen volt ő korábban a Patriots támadókoordinátora, majd elment főedzőnek (a Texanshoz), ahol megbukott. Ő utána az Alabamára ment koordinátornak, ahol sikeres volt, onnan térhetne vissza az NFL körforgásába.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!