Connect with us

Érdekességek

Még mindig a Packers a legesélyesebb a bajnoki címre Vegas szerint

Véget ért a Super Wild Card hétvége, amit immár a fogadóirodák is lereagáltak és kijöttek a legfrissebb bajnoki oddsaikkal. Hatalmas a különbség az AFC és az NFC első kiemeltje között.

A Packersbe a héten várhatóan visszatérhet Za’Darius Smith és Jaire Alexander, a támadófal is megerősödhet, így érhető, miért az NFC első kiemeltje a favorit a Super Bowl megnyerésére. 100 dollárnyi tét extra 375 dollárt eredményezne (+375), vagyis 4,75-ös a Green Bay-re a szorzó.

A második a listán viszont nem az AFC első kiemelt Titans, hanem az elmúlt két évben Super Bowlba jutó, a Steelerst kiütő Chiefs (+400). Sőt, még a harmadik helyre sem fért oda a Tennessee, az ugyanis a Billsé (+500), amit a Bucs (+550) és a Rams (+700) követ. Ryan Tannehillék csak ezután jönnek +900-as oddsszal, ami meglepő ahhoz képest, hogy Derrick Henry visszatérésére elég komoly esély van. A két legesélytelenebbnek tartott gárda pedig a fogadóirodák szerint a 49ers (+1100), ami Jimmy Garoppolo újabb sérülése után valahol érhető, illetve a 31 év után ismét PO-meccset nyerő Bengals +1200-zal.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!