Connect with us

Érdekességek

Mike Tomlin még soha nem végzett negatív mérleggel

Bármilyen vegyes is legyen Mike Tomlin megítélése a szakértők és a szurkolók körében, azt azért el kell ismerni, hogy nem egy átlagos edző. Ugyan a Steelersnek elég rosszak a rájátszásba jutás esélyei, de bármi is történjen az utolsó fordulóban, a csapat már biztosan nem fog negatív mérleggel zárni – sorozatban 15. éve Tomlinnal, összesen pedig 18 éve, miközben a második leghosszabb aktív sorozat a Chiefsé 9 ilyen szezonnal.

Tomlint 2007-ben nevezték ki a Steelers élére. Újoncként rögtön egy AFC North első hellyel és 10-6-os mérleggel nyitott, majd a következő évben csoportgyőztesként megnyerte a Super Bowlt. Ezután egy 9-7-es idény következett, majd két-két 12-4-es és 8-8-as. 2014 és 2018 között aztán négy rájátszásba jutás és három csoportgyőzelem került a neve mellé egy impozáns 45-19-es mérleg mellett.

Az elmúlt három szezonja összességében viszont nem sikerült túl jól, bár 8-8-nál így sem volt soha rosszabb mérlege, a tavaly 12-4 pedig egy kisebb csoda volt. A 153-85-2-es mérlegre aligha lehet panasza bárkinek, még ha az nem is néz ki olyan jól, hogy 2010 óta nem sikerült Super Bowlba jutnia és 2016 óta a rájátszásban egy meccset sem tudott nyerni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!