Connect with us

Hír

Nem biztos, hogy Sean Payton visszatér a Saintshez a következő szezonra

Sean Payton neve az utóbbi 15 évben összeforrt a New Orleans Saints csapatával, azonban lehet eljött a változás ideje. Ian Rapoport információi szerint a főedző nem köteleződött el aziránt, hogy jövőre is a Saintsnél edzősködjön, egyelőre nem tájékoztatta a csapatot, hogy biztosan visszatér a csapathoz.

A Saints szezonja már két hete véget ért és Payton azóta nyaralását tölti, ahol nem sikerült elérnie őt az NFL.com újságíróinak, de állítólag több hozzá közel álló személynek sem. Az azonban valószínűtlen, hogy más csapatnál folytassa a főedző, helyette egy (mini?) visszavonulás lehet a pakliban, ugyanis ez az év nagyon nehéz és fárasztó volt Paytonnak.

Paytonnak még három évig szól a szerződése, és ő a liga egyik legjobban fizetett HC-ja, szóval nem lehet egyszerű körülbelül $45 millióról lemondani, de nem zárható ki ez az opció sem. Ha később visszatérne, akkor viszont könnyen lehet, hogy már másik csapathoz tenné ezt. Valós opció még, hogy Paytont a kommentátorállásban vagy más tévés szakértői szerepben láthatnánk legközelebb, hiszen kapott már megkeresést tévétársaságtól.

Ha Payton a visszavonulás mellett dönt, akkor vélhetően a védőkoordinátor Dennis Allen lenne az örököse, azonban ő jelenleg interjúzik a Bearsnél főedzői állásra is.

Volt már ilyesmire példa egyébként, gondoljunk csak Bruce Ariansra, aki 2017-ben vonult vissza a Cardinalstól, majd egy hatodik körös picket kapott a csapat, mikor a főedző két év múlva vissza akart térni a Buccaneershez.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!