Connect with us

Hír

Nick Caserio ismét megerősítette, hogy Deshaun Watson nem fog visszatérni a csapathoz

A Houston Texans főedzői interjúra hívta Brian Florest, aki miatt állítólag Deshaun Watson Miamiba akart menni. Ennek kapcsán kérdezték a GM Nick Caseriót az újságírók, aki elmondta, hogy bárki is lesz a csapat új főedzője, “Több mint valószínű”, hogy az irányító nem fog visszatérni a csapathoz.

Caserio helyzetértékelése teljesen reálisnak tűnik. Bár a Texans főedzőjének kiléte szempont volt Watsonnál a végső törés előtt, de messze nem ez volt a legnagyobb probléma. A QB-nak leginkább az egész Texans szervezettel van gondja, beleértve magát Caseriót és a korábbi lelkész Jack Easterbyt, és mivel ők maradnak a posztjukon, így effektíve nincs is miről beszélni.

Watson az egész 2021-es szezont kvázi fizetett szabadságon töltötté, az OTC adatai alapján 10,54 millió dollárt kapott a semmiért. Idén viszont biztos, hogy nem fog a láblógatásért pénzt kapni, a 2022-es fizetése ugyanis 35 millió dollár. A Texans minden bizonnyal már csak arra vár, hogy rendeződjön az irányító szexuális zaklatásos ügye és reális áron el tudja cserélni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!