Connect with us

Hír

Rob Gronkowski: Ha most kellene döntenem, akkor visszavonulnék

Nemcsak Tom Brady, hanem Rob Gronkowski sorsa is erősen kérdőjeles: a jövőbeli Hall of Famer tight endnek nincs szerződése és jelenleg a motivációja sincs az egekben. Olyannyira nem, hogy amennyiben most kellene döntenie, akkor be is fejezné a pályafutását.

“Ha most elém állna valaki, hogy ‘Rob, itt és most döntened kell arról, játszani fogsz-e 2022-ben’, akkor a válaszom egy nem lenne. Ha most kellene lépnem, akkor befejezném a focit. Persze ez később még változhat – ha megint 100 százalékosan regenerálódtam, akkor megváltozhat a véleményem. De most kell egy kis pihenés, és hogy ülepedjenek a dolgok”

– nyilatkozta a tight end a TMZ.com-nak.

Gronkowski 2020-ban csatlakozott a Tampához, és a kisebb-nagyobb sérülései ellenére remekül teljesített: az  alapszakaszban 1425 yardot és 14 TD-t szerzett, illetve futáshoz is jól blokkolt. A rájátszásban is kivette a részét a csapat sikereiből, a tavalyi Super Bowlon 67 yarddal és két TD-vel járult hozzá a Chiefs legyőzéséhez, de azért már látszik rajta, hogy egy teljes szezonon keresztül nem tud magas szinten teljesíteni.

Amennyiben ismét visszavonul, úgy 621 elkapással, 9286 yarddal, 92 TD-vel és négy bajnoki címmel teszi.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!