Connect with us

Hír

Rob Gronkowski sem biztos a folytatásban

Rob Gronkowski egyszer már visszavonult és csak azért tért vissza, hogy a Bucsban együtt játszhasson Tom Bradyvel. Most, hogy minden idők legsikeresebb irányítójának jövője bizonytalan, nem meglepő, hogy minden idők talán legjobb tight endje sem biztos a folytatásban (via WDAE).

A döntése azonban nem Tom Bradytől függ, legalábbis elmondása szerint:

“Alapvetően azt fogom tenni, ami saját magamnak a legjobb. Az alapján fogok dönteni, hogy hogyan érzem magam egy pár hét múlva.”

Gronkowski 2020-ban csatlakozott a Tampához, és bár kisebb-nagyobb sérülések hátráltatták, nem lehetett panasz a játékára: az alapszakaszban 1425 yardot és 14 TD-t szerzett, illetve szokásához híven futáshoz is jól blokkolt. A rájátszásban is kivette a részét a csapat sikereiből, a tavalyi Super Bowlon például 67 yardot és két TD-t jegyzett. Az azért látszott, hogy teljes szezont már nehezen bír a teste maximális fordulatszámon, így természetesen nem lenne meglepő, ha ismét szögre akasztaná a sisakot.

A lassan 33 éves támadó az előző idény előtt egy évre 8 millió dollárért írt alá, így tavasszal szabadügynökké válik, bár így is foglalni fog 5 millió dollárt az idei capből.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!